Tort "Rafaello"

Tort "Rafaello"

Autor :

Ingrediente

Frisca 35% 800 ml
Lapte condensat cutie 1 buc.
Pandispan 1 buc.
Migdale prăjite 1 pahar
Apa fiarta racorita 1 pahar
Zahăr 1 linguri
Fulgi de cocos 100 g
Bomboane "Rafaello" 6 buc.

Descriere

Bun de tot.! Ingredientele sunt pentru un pandișpan cu diametrul de 25 cm.

Etapele de gătit

pas 1. Se bate un pic smântâna și se adaugă în jet laptele condensat. Se mai bate până se obține o cremă densă.

step1

pas 2. Se taie pandișpanul in trei paărti pe orizontală. Se amestecă apa cu zahărul și se însiropează o parte din tort. Se acoperă cu o treime din cremă și jumătate de păhar de migdale mărunțite.

step2

pas 3. Urmează a doua parte de blat, care se însiropează, se acoperă cu frișcă și migdale. Apoi a treia parte și se îmbracă tot tortul cu cremă.

step3

pas 4. Se acoperă tortul cu fulgi de cocos.

step4

pas 5. Se ornează cu bomboane Rafaello.

step5

pas 6. Sau așa. Are un gust ...immmmmmmmm...divin....

step6

pas 7. Așa...

step7

pas 8. Și așa...

step8
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Chifle ''Romanița''
Chifle ''Romanița''

Extraordinare, asta am observat pe fața piciului când servea cu mare poftă. Cu gust dulce și aromat, aceste chifle sunt f...

mai mult...
Chifle- Dovlecei
Chifle- Dovlecei

Nu am putut merge pe lângă aceste chifle delicioase, și nu în zadar, ele s-au primit atât de pufoase și foaaarte...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology