Ingrediente
Vin alb (demi dulce ) 250 ml
Ulei 250 ml
Drojdie proaspătă 10 g
Sare 1 g
Faina de grau după gust
Descriere
Prajitura cu dulceata si aluat crocant este nemaipomenit de delicioasa. Mijlocul fructat se potriveste perfect cu aluatul crocant.
Etapele de gătit
pas 1. Mestecam ingredientele lichide cu drojdia.
pas 2. Adaugam un strop de sare si faina cit cuprinde pentru a primi un aluat nici prea moale nici prea tare.
pas 3. Framintam aluatul 5-10 min ca sa fie elastic si nelipicios.
pas 4. Din aluatul obtinut citorim o turta pe care o punem in tava,formam un pic marginile, adaugam dulceata iar din alatul ramas il intindem, taiam fisii cu care ornam prajitura.
pas 5. Coacem pina devine usor aurie, apoi o pudram
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Prăjitură de ciocolată cu zmeură

O combinaţie extraordinar de delicioasă de ciocolată şi zmeură ce o să vă îmbunătăţească dispoziţia. Reţeta ornamentelor...
mai mult...Tarta cu gutuie si crema fiarta

Delicios
mai mult...Tort "Lapte de pasăre"

Un tort foarte gustos.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.