Borș roșu

Borș roșu

Autor :

Ingrediente

Carne de porc 300 g
Varză 1/2 buc.
Cartofi 3-4 buc.
Sfecla rosie 1 buc.
Morcov 1 buc.
Ceapă 1 buc.
Сatel de usturoi 2 buc.
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Gogosar rosu (jumate) 1 buc.

Descriere

Oricâte rețete de borș roșu nu ar exista, dar fiecare gospodină o are pe a sa - specială.

Etapele de gătit

pas 1. Pentru început fierbem carnea. Vărsăm prima apă după fierbere și fierbem în a doua apă.

step1

pas 2. Între timp, pe o tigaie înădușim morcovul și sfecla rase, precum și ceapa, usturoiul și un gogoșar – toate tăiate mărunt. Înăduș cu o cantitate mică de apă aproximativ 15 minute.

step2

pas 3. Peste 30 de minute după ce a doua apă a fiert adăugăm varza tăiată și lăsăm încă pentru 20 de minute.

step3

pas 4. Când varza e gata, adăugăm cartofii și amestecul din legume înădușite. Condimentăm cu sare și piper. Lăsăm la fiert încă pentru 20-30 de minute.

step4

pas 5. Borșul e gata. Dar va fi mai gustos dacă nu-l servim imediat, ci îl lăsăm pentru puțin timp. Poftă bună!

step5
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology