Brioşe cu brânza

Brioşe cu brânza

Autor :

Ingrediente

Făină de grâu 200 g
Lapte 100 ml
Ouă 3 buc.
Praf de copt 2 lingurițe
Ulei 3 linguri
Sare 5 g
Branza de vaci 100 g
Ciuperci 8 buc.

Descriere

Excelente pentru o gustare. Ciupercile pot fi înlocuite cu oricare alte ingrediente: caşcaval (100g), ardei, carne, etc. Se pot servi cu smântână sau cu ceai.

Etapele de gătit

pas 1. Într-un bol amestecăm faina, sarea, praful de copt. Separat amestecăm brânza de vaci cu ciupercile (sau alt ingredient la alegere).

pas 2. In alt bol batem ouăle, adăugăm laptele şi uleiul şi le turnam peste brânză cu ciuperci. Amestecăm pâna la omogenizarea produselor şi le turnăm peste făină.

pas 3. Amestecăm cu o lingura pâna obţinem un aluat foarte moale şi lipicios (dacă e nevoie mai adăugăm lapte).

pas 4. Cu o lingură turnăm în formele pentru brioşe 3/4 din volum (acestea la coacere cresc). Le ţinem la cuptor pâna trec testul scobitorii.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Quiche cu ciuperci
Quiche cu ciuperci

Această turtă deschisă, pe un blat fărâmicios fin, cu umplutură din șampinioni, poate fi servit drept un mic dejun copios, u...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology