Ingrediente
Descriere
Este nemaipomenit de gustos, aromat și e sănătos. Oaspeții mei au rămas profund încântați.
Etapele de gătit
pas 1. Într-o tigaie încăpătoare se topește untul și se călește ceapa taiată mărunt, ţelina tăiată rondele, ardeii taiaţi cubuleţe, morcovul ras și usturoiul. Se lasă aproximativ 5 minute, după care se acoperă cu capac și se mai lasă 5 minute.
pas 2. Într-un vas se pun carnea, ouăle bătute, legumele călite și ciupercile proaspete tăiate mărunt. Se amestecă bine, se pune mărar și se condimentează cu sare și piper.
pas 3. Amestecul se pune într-o tavă (de cozonac) unsa puţin si tapetată cu pesmet și se dă la cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 1h-1h20min la 200°C.
pas 4. Se lasă să se răcească în tavă și apoi se taie.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Pârjoale de pui

Se pregătesc aceste pârjoale foarte rapid, în schimb se primesc fine, suculente, de se topesc în gură.
mai mult...Vițel suculent la cuptor

Încă o cină delicioasă pentru cei leneși.
mai mult...Batat (cartof dulce) cu pui

Am inceput sa fiu mai atenta la ceea ce mananc, si am exclus multe produse. Am descoperit recent o alternativa cartofilor - batat,...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.