Ingrediente
Carne de iepure 2 kg
Unt 100 g
Ceapă 4 buc.
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Frunze de dafin 2 buc.
Vin alb demisec 300 ml
Descriere
Uşor de făcut şi bun-bun...
Etapele de gătit
pas 1. Se spală bine carnea şi se căleşte uşor în unt.
pas 2. Se trece carnea într-un vas termorezistent împreună cu untul topit. Se adaugă vinul, sarea, piperul şi frunzele de dafin. Se acoperă cu foaie de staniol şi se dă la cuptor pentru o oră la 190 grade. Se scoate apoi foaia de staniol şi se adaugă ceapa tăiată solzişor. Se mai dă la cuptor pentru încă o oră.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Prepelita la Cuptor

Va indemn sa pregatiti aceasta reteta simpla de prepelita la cuptor, o carne cat se poate de fina si savuroasa!
mai mult...Iepuras in sos de miere cu mere

O mancare din carne dietetica, cu o nota putin dulcie, care va fi pe placul copiilor, dar si a celor mai inraiti gurmanzi!
mai mult...Sarmale ca la bunica

Mici, delicate şi cu un gust divin, cum doar bunica ştia să le facă!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.