Ingrediente
Descriere
După părerea mea, e reţeta ideală de muffins. Pufoşi şi aromaţi!
Etapele de gătit
pas 1. Se separă albuşurile de gălbenuşuri.
pas 2. O lingură de zahăr se adaugă la gălbenuşuri. Se bat albuşurile spumă uşoară. Se adaugă zahărul pudră şi se mixează până se obţine o spumă tare, ce-şi menţine forma.
pas 3. Se mixează uşor gălbenuşurile cu o lingură de zahăr pudră.
pas 4. Se amestecă gălbenuşurile, uşor, cu spuma de albuşuri.
pas 5. ...
pas 6. Treptat, se cerne făina peste compoziţia de ouă, amestecând uşor, de jos în sus.
pas 7. Se obţine o astfel de consistenţă.
pas 8. Vişinele se taie mărunt.
pas 9. Se adaugă în aluat.
pas 10. Formele se ung un pic cu ulei.
pas 11. Se umplu 2/3 cu aluat.
pas 12. Se coc 20-25 minute, în cuptorul preîncâlzit la 200 grade , până se rumenesc frumos.
pas 13. Şi o secţiune ... Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Gogosi pufoase

Gogosi pufoase si aromate.
mai mult...Fursecuri Trandafiri cu brînză

Dacă pîna acum biscuiții mei favoriți erau cei cu smîntînă, acum sunt "trandafiri cu brînză"
mai mult...Gogoşi cu gem (de post)

Am făcut această minunăţie împreună cu Teodor care a rămas încîntat de "procesul pregătirii", dar şi de gustul ...
mai mult...
Да
Adăugat: 16.01.2016 08:54Doar jumatate de pahar de faina?
Adăugat: 15.01.2016 23:29