Ingrediente
Descriere
O prăjitură excelentă pentru o şezătoare între prietene sau la un ceai cu cei dragi. Ingredientele sunt pentru o prăjitură cu dimensiunile de 18X18 cm.
Etapele de gătit
pas 1. 50 g ciocolată se rupe bucăţi mici. Se amestecă cu nucile mărunţite şi cu făina.
pas 2. Untul se freacă cu zahărul, apoi se adaugă gălbenuşurile.
pas 3. Se adaugă amestecul de făină, nuci şi ciocolată. Se omogenizează.
pas 4. Se adaugă dovleacul ras.
pas 5. Albuşurile se bat spumă.
pas 6. Spuma de albuşuri se încorporează în compoziţie cu mişcări uşoare de jos în sus.
pas 7. Se coace în tava tapetată cu hîrtie de copt, în cuptorul preîncălzit la 175 grade timp de 35 minute. Se lasă să se răcească, apoi se taie.
pas 8. 100 g ciocolata se topeşte pe aburi, se adaugă untul şi se toarnă peste prăjitură. Se lasă să se răcească. E delicioasă şi caldă şi răcorită. Pofta mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Biscuiți de susan

Super delicioși, aromați și sănătoși!
mai mult...Chec pufos cu smântâna

Eu coceam și torturi, și mă chinuiam cu diferite tipuri de aluat, însă când venea vorba de checuri pentru mine era mer...
mai mult...Braduţi de ciocolată

Un desert extraordinar, de origine germană, pentru masa de Crăciun sau de Revelion, atît prin aspect, cît şi prin gust...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.