Shurpa - ciorbă uzbecă de miel

Shurpa - ciorbă uzbecă de miel

Autor :

Ingrediente

Carne de miel 700 g
Ceapă 2 buc.
Morcov 1 buc.
Сatel de usturoi 4 buc.
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Frunze de dafin 1 buc.
Cimbru uscat 1 linguri

Descriere

Gustată o dată, devine măncarea preferată...

Etapele de gătit

pas 1. Pentru această ciorbă se foloseşte carnea cu os.

step1

pas 2. Carnea se acoperă cu apă. Se pune la fiert. Se ia spuma.

step2

pas 3. Se curăţă ceapa şi morcovul.Morcovul se taie rondele, floricele.

step3

pas 4. După ce se ia spuma, se sărează, se adaugă ceapa crestată puţin, morcovul şi frunzele de dafin. Se fierbe la foc mediu o oră jumătate.

step4

pas 5. Se scoate ceapa şi se mai lasă la foc încă o oră.

step5

pas 6. Usturoiul se toacă mărunt şi se adaugă în ciorbă împreună cu oregano. Se mai lasă la foc 5 minute.

step6

pas 7. Ciorba poate fi servită. Poftă mare!

step7
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Zeamă
Zeamă

Zeama este preferata mea de când eram copil mic. Țin minte că sâmbătă era tradiție la noi, mămica făcea zeamă, cocea p...

mai mult...
Borș verde
Borș verde

Borș verde sau supă de măcriș – fel de mâncare care se asociază cu primăvara și primele verdețuri. Vă propun rețeta b...

mai mult...
Borș roșu
Borș roșu

Oricâte rețete de borș roșu nu ar exista, dar fiecare gospodină o are pe a sa - specială.

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology