Tarator - supă rece bulgărească

Tarator - supă rece bulgărească

Autor :

Ingrediente

Castraveți 6 buc.
Lapte acru 2 pahar
Mărar 1/3 buc.
Сatel de usturoi 1 buc.
Suc de Lamaie 1 linguri
Miez de nuca (maruntit) 2 linguri
Apă 0.7 pahar
Sare după gust

Descriere

Perfectă pentru zăpuşeala verii...

Etapele de gătit

pas 1. Aceasta este marca de lapte acru pe care o folosesc.

step1

pas 2. Se curăţă castraveţii şi se taie mărunt, cubuleţe. Se ydrobeşte usturoiul în acelaşi vas, se toacă mărarul şi se acoperă cu lapte acru.

step2

pas 3. Se sărează şi se amestecă bine. Se adaugă sucul de lămâie. Se presară miezul de nucă mărunţit. Se serveşte rece. P.S. Dacă vi se pare prea dens, se adaugă şi apa.

step3
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Ludmila
    438
    Profil
    3

    Spasibo

    Adăugat: 20.01.2016 20:42
    Răspuns
  • Marussia
    779
    Profil
    2
    Răspuns la comentariu № 1 utilizatorului Ludmila :

    Если покажется густым,то можно добавить 50 мл воды.

    Adăugat: 20.01.2016 19:30
    Răspuns
  • Ludmila
    438
    Profil
    1

    Si apa?

    Adăugat: 20.01.2016 18:36
    Răspuns

Reţete similare

Borș verde
Borș verde

Borș verde sau supă de măcriș – fel de mâncare care se asociază cu primăvara și primele verdețuri. Vă propun rețeta b...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology