Ingrediente
Conopidă 500 g
Ceapă 1 buc.
Morcov 1 buc.
Pastarnac redicina 1 buc.
Cartofi 2 buc.
Sare și piper după gust
Pătrunjel verde 4 linguri
Сatel de usturoi 3 buc.
Ulei 4 linguri
Apă 1 l
Descriere
Este o supă cremoasă, sățioasă și aromată.
Etapele de gătit
pas 1. Călim în ulei ceapa, morcovul și rădăcina de pastarnac.
pas 2. Când ceapa s-a înmuiat, punem usturoiul mărunțit și cartofii. Mai călim vreo 2-3 minute și adăugăm apa cât să acopere de 3-4 degete și lăsăm să fiarbă la foc mediu vreo 10 min.
pas 3. Adăugăm conopida buchețele, piper proaspăt măcinat și lăsăm să fiarbă vreo 15 minute, cu capac, ca să se înăbușe în aburi, până când devine moale.
pas 4. Sărăm după gust.
pas 5. Luăm castronul de pe foc, adăugăm pătrunjelul și pasăm conținutul cu blenderul. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Supă cu ciuperci

Această supă va fi pe placul oricui...
mai mult...Dovleac copt

Dovleac copt
mai mult...Soleanca ruseasca

Vreau să vă prezint o rețetă simplă de supă din afumături foarte delicioasă
mai mult...
La fel Adăugat: 12.12.2015 00:02
Preferata...
Adăugat: 11.12.2015 13:32