Ingrediente
Dovleac 1 buc.
Cartofi 2 buc.
Morcov 2 buc.
Ceapă 1 buc.
Lapte de cocos 200 ml
Ghimbir 20 g
Smîntînă 1 linguri
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Descriere
O supă cremă de dovleac foarte delicioasă și usoară în preparare
Etapele de gătit
pas 1. Tăiem legumele cubulețe și le punem într-un vas la fiert cu apă cât să le acopere. Când acestea sunt aproape fierte, sărăm și piperăm. Apoi pasăm toată compoziția cu blenderul, până obținem o compoziție omogenă.
pas 2. La cele 200 ml de lapte de cocos adăugăm o lingură mare de smântână, sărăm, piperăm și încorporăm în compoziția omogenă de legume.
pas 3. La servire ornăm cu semințe de dovleac, pesmeți și smântână sau lapte de cocos. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Supă cremă de conopidă

Este o supă cremoasă, sățioasă și aromată.
mai mult...Gulas cu Carne de vita

O reteta traditionala ungureasca, care se prepara cu carne de vitel.
mai mult...Ciorba de perisoare

O ciorbiţă ce poate fi servită de toţi începănd cu copiii şi terminînd cu doamnele ce-şi menţin silueta.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.