Ingrediente
Descriere
O mancare din carne dietetica, cu o nota putin dulcie, care va fi pe placul copiilor, dar si a celor mai inraiti gurmanzi!
Etapele de gătit
pas 1. ncingem uleiul... Eu am folosit ulei de masline congelat cu verdeturi (cimbru, rozmarin, patrunjel, busuioc)
pas 2. ...calim carnea sarata si piperata preventiv pe o parte si pe alta...
pas 3. ...pisam catelul de usturoi (nu va faceti griji, gustul lui nu se va simti!)
pas 4. ...adaugam ceapa...
pas 5. ...si morcovul...
pas 6. ...amestecam mierea si vinul rose...
pas 7. ...rasturnam compozitia in vasul de yena, aranjam merele taiate in patru cu fata in jos, turnam deasupra vinul amestecat cu miere si dam la cuptorul preincalzit la cca 200 grade pe 30-45 min.
pas 8. Se serveste cu price tip de garnitura. Eu am folosit orez amestecat cu Quinoa. Pofta buna!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Basturma - muşchi de vită în crustă de cimbr...

Basturma e un fel de carne crud uscată, populară în ţările fostului Imperiu Otoman.
mai mult...Pârjoale din carne și legume

Pârjoale perfecte în special pentru cei care nu prea consumă legume în stare crudă.
mai mult...Carne de porc "Acordeon"

Pregătită astfel, carnea de porc este perfectă atât pentru o masă de sărbătoare, cât şi pentru o zi obişnuită.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.