Ingrediente
Descriere
Aceşti biscuiţi sunt gustul copilăriei mele.
Etapele de gătit
pas 1. Pentru a pregăti aluatul, se amestecă brânza dulce, gălbenuşurile, zahărul, făina, zahărul vanilat şi praful de copt. Dacă e necesar, se mai adaugă puţină făină. Depinde de brânză. Aluatul trebuie să fie moale, dar să nu se lipească tare de mâini, ca să puteţi modela o bilă. Se înveleşte în folie alimentară şi se dă la frigider pentru o oră.
pas 2. Albuşurile se bat spumă tare cu zahărul pudră.
pas 3. Peste o oră, aluatul se întinde într-o foaie de aproximativ 0,5 cm grosime.
pas 4. Se acoperă cu spuma de albuşuri.
pas 5. Se rulează.
pas 6. Se taie cu atenţie, fără a apăsa prea tare, ca să nu curgă spuma, în felii de 2 cm lăţime. Se aranjează în tava acoperită cu hârtie de copt. Se coc 20 de minute, în cuptorul preîncălzit la 180 grade. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chec fin pe bază de iaurt

Chec pe bază de lapte condensat este, chec pe bază de smântână este, extind această familie cu un chec pe bază de iaur...
mai mult...Biscuiți de ovăz

Probabil nu cunosc persoane care să nu iubească acești biscuiți. La fel ca și turetele dulci, pentru mine acesta e gustul copilări...
mai mult...Lava Cake sau Vulcan de ciocolata

Acest fondant de ciocolata este cel mai delicios si ciocolatos desert savurat vreodata .E nemaipomenit alaturi de inghetata si fru...
mai mult...
100gr de zahar
Adăugat: 18.02.2016 14:17Va rog sa indicati cat zahar se pune in aluat. Multumesc.
Adăugat: 18.02.2016 08:24