Trandafiraşi cu brânză

Trandafiraşi cu brânză

Autor :

Ingrediente

Brânză de vaci 250 g
Gălbenuș de ou 3 buc.
Faina de grau 250 g
Zahăr vanilat 1 buc.
Praf de copt 1 lingurițe
Albuș de ou 3 buc.
Zahăr pudră 100 g
Zahăr 100 g

Descriere

Aceşti biscuiţi sunt gustul copilăriei mele.

Etapele de gătit

pas 1. Pentru a pregăti aluatul, se amestecă brânza dulce, gălbenuşurile, zahărul, făina, zahărul vanilat şi praful de copt. Dacă e necesar, se mai adaugă puţină făină. Depinde de brânză. Aluatul trebuie să fie moale, dar să nu se lipească tare de mâini, ca să puteţi modela o bilă. Se înveleşte în folie alimentară şi se dă la frigider pentru o oră.

step1

pas 2. Albuşurile se bat spumă tare cu zahărul pudră.

step2

pas 3. Peste o oră, aluatul se întinde într-o foaie de aproximativ 0,5 cm grosime.

step3

pas 4. Se acoperă cu spuma de albuşuri.

step4

pas 5. Se rulează.

step5

pas 6. Se taie cu atenţie, fără a apăsa prea tare, ca să nu curgă spuma, în felii de 2 cm lăţime. Se aranjează în tava acoperită cu hârtie de copt. Se coc 20 de minute, în cuptorul preîncălzit la 180 grade. Poftă mare!

step6
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Evgeniya
    271
    Profil
    2
    Răspuns la comentariu № 1 utilizatorului Munteanu :

    100gr de zahar

    Adăugat: 18.02.2016 16:17
    Răspuns
  • Munteanu
    0
    Profil
    1

    Va rog sa indicati cat zahar se pune in aluat. Multumesc.

    Adăugat: 18.02.2016 10:24
    Răspuns

Reţete similare

Turtă de griș
Turtă de griș

O turtă delicioasă pe bază de griș. Este perfectă la dejun sau chindii pentru copii, dar și seara la ceai.

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology