Ingrediente
Descriere
Prima dată am gustat varza dupa această reteta într-un restaurant găgăuz. Este delicioasa, suculentă, se combină deosebit de bine cu carnea de miel.
Etapele de gătit
pas 1. Se taie varza în bucăți mari, la fel procedăm și cu sfecla.
pas 2.
pas 3. Într-un borcan curat se pune sfecla, apoi varza, alternand straturile pana la vîrful borcanului. Între straturi se așează usturoiul și ardeiul.
pas 4. 2 litri de apă se pun pe foc, se adaugă sare intr-o astfel de cantitate încât să fie mai sărată decât mâncarea obișnuită. Eu pun aproximativ 2 linguri si jumătate de sare. Se aduce la fierbere si se toarna peste varză. Se lasă la temperatura camerei timp de 4 zile.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Bruschette picante

Bruschette apetisante cu usturoi
mai mult...Pate vegetal

Pentru perioada postului şi nu numai vă propun o reţetă de pate vegetal de casă.
mai mult...Unt de icre

O gustare simplă și foarte gustoasă, care poate fi cu ușurință preparată acasă
mai mult...
Am ous la murat. Astept rezultatul peste 4 zile
Adăugat: 27.11.2015 11:51