Varză marinată după receta găgăuză

Varză marinată după receta găgăuză

Autor :

Ingrediente

Varză 1 kg
Ardei iute 1 buc.
Сatel de usturoi 3 buc.
Sare după gust
Sfecla rosie 2 buc.
Перец душистый горошком după gust

Descriere

Prima dată am gustat varza dupa această reteta într-un restaurant găgăuz. Este delicioasa, suculentă, se combină deosebit de bine cu carnea de miel.

Etapele de gătit

pas 1. Se taie varza în bucăți mari, la fel procedăm și cu sfecla.

step1

pas 2.

step2

pas 3. Într-un borcan curat se pune sfecla, apoi varza, alternand straturile pana la vîrful borcanului. Între straturi se așează usturoiul și ardeiul.

step3

pas 4. 2 litri de apă se pun pe foc, se adaugă sare intr-o astfel de cantitate încât să fie mai sărată decât mâncarea obișnuită. Eu pun aproximativ 2 linguri si jumătate de sare. Se aduce la fierbere si se toarna peste varză. Se lasă la temperatura camerei timp de 4 zile.

step4
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • .
    451
    Profil
    1

    Am ous la murat. Astept rezultatul peste 4 zile Подмигиваю

    Adăugat: 27.11.2015 11:51
    Răspuns

Reţete similare

Ceapă marinată
Ceapă marinată

Ador ceapa în salate și la carne, însă gustul de după nu e dintre cele mai plăcute, nu mai vorbim despre aromă) Așa că...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology