Ingrediente
Descriere
Prima dată am gustat varza dupa această reteta într-un restaurant găgăuz. Este delicioasa, suculentă, se combină deosebit de bine cu carnea de miel.
Etapele de gătit
pas 1. Se taie varza în bucăți mari, la fel procedăm și cu sfecla.
pas 2.
pas 3. Într-un borcan curat se pune sfecla, apoi varza, alternand straturile pana la vîrful borcanului. Între straturi se așează usturoiul și ardeiul.
pas 4. 2 litri de apă se pun pe foc, se adaugă sare intr-o astfel de cantitate încât să fie mai sărată decât mâncarea obișnuită. Eu pun aproximativ 2 linguri si jumătate de sare. Se aduce la fierbere si se toarna peste varză. Se lasă la temperatura camerei timp de 4 zile.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Ceapă marinată

Ador ceapa în salate și la carne, însă gustul de după nu e dintre cele mai plăcute, nu mai vorbim despre aromă) Așa că...
mai mult...Platou de legume

Platou de legume pentru masa de sărbătoare
mai mult...Aperitive festive

Aceste aperitive atractive, vor capta atentia invitatilor atit pentru aspect cit si pentru gustul delicios!
mai mult...
Am ous la murat. Astept rezultatul peste 4 zile
Adăugat: 27.11.2015 11:51