Zeamă de casă

Zeamă de casă

Autor :

Ingrediente

Carne de pui 500 g
Morcov 1 buc.
Ceapă 1 buc.
Ardei gras rosu 1 buc.
Cartofi 6 buc.
Ouă 1 buc.
Faina de grau 100 g
Sare după gust
Verdeata 1 buc.
Bors acru praf 3 lingurițe

Descriere

Fiecare moldoveancă trebuie să ştie să gătească o zeamă.

Etapele de gătit

pas 1. Punem carnea la fiert. Cind incepe sa apara spuma, o alegem foarte bine. Lasam carnea sa fiarba.

pas 2. Adaugam ceapa intreaga,morcovul maruntit si ardeiul taiat la fel marunt. Lasam sa mai fiarba un pic.

pas 3. Adaugam cartofii taiati in lung. Adauga un pic de sare si lasam pina cartofii vor fi fieti.

pas 4. Cind cartofii sunt fierti, adaugam borsul acru.

pas 5. Adaugam apoi taitei facuti din un ou, faina si un pic de sare. La final adaugam verdeata si daca e necesar mai adaugam sare.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Borș roșu
Borș roșu

Oricâte rețete de borș roșu nu ar exista, dar fiecare gospodină o are pe a sa - specială.

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology