Ingrediente
Descriere
Delicioase pentru un mic dejun perfect
Etapele de gătit
pas 1. Dezghețăm aluatul foietaj, îl întindem pe masa de lucru și îl tăiem în mai multe pătrățele.
pas 2. Pe fiecare pătrățel se pune câte o linguriță de cremă de brânză și o linguriță de vișine (presărați cu zahăr dacă nu sunt îndulcite și puțin griș pentru a absoarbe sucul care il lasă vișinele). Lipim colțurile la mijloc.
pas 3. Le punem în tava tapetată cu hârtie de copt, le ungem cu gălbenuș de ou amestecat cu 2 linguri de lapte. La dorință decorăm cu fulgi de migdale.
pas 4. Le introducem în cuptorul încins și le lăsăm la copt pâna se rumenesc frumos. Serviți când s-au racit bine. Pe cât de rapide pe atât de delicioase sunt. Le puteți da ce formă vă place mai mult și fructe care le aveți.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Conuri de Revelion
Un deliciu pentru oaspeţii dragi în noaptea dintre ani...
mai mult...Madeleine cu miere şi apă de flori de portoc...
Nişte prăjuturele devenite celebre datorită amintirilor lui Proust...
mai mult...Turtă dulce cu ghimbir
În timp ce pregătesc acești biscuiți, casa se umple de o aromă plăcută, de iarnă. Din cantitatea indicată de ingrediente ...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.