Ingrediente
Descriere
Delicioase pentru un mic dejun perfect
Etapele de gătit
pas 1. Dezghețăm aluatul foietaj, îl întindem pe masa de lucru și îl tăiem în mai multe pătrățele.
pas 2. Pe fiecare pătrățel se pune câte o linguriță de cremă de brânză și o linguriță de vișine (presărați cu zahăr dacă nu sunt îndulcite și puțin griș pentru a absoarbe sucul care il lasă vișinele). Lipim colțurile la mijloc.
pas 3. Le punem în tava tapetată cu hârtie de copt, le ungem cu gălbenuș de ou amestecat cu 2 linguri de lapte. La dorință decorăm cu fulgi de migdale.
pas 4. Le introducem în cuptorul încins și le lăsăm la copt pâna se rumenesc frumos. Serviți când s-au racit bine. Pe cât de rapide pe atât de delicioase sunt. Le puteți da ce formă vă place mai mult și fructe care le aveți.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tartă cu mere ”Țvetaeva”

Nici nu-mi mai amintesc când am gustat această tartă pentru prima dată. Destul de simplă în preparare, din produse acc...
mai mult...Prăjitură cu pere caramelizate

Prăjitură cu pere caramelizate
mai mult...Bezele

Când eram eu mică, la magazine se vindeau mici bezele în formă de floricele) Ce-i drept, erau de diferite culori nu p...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.