Ingrediente
Descriere
Delicioase pentru un mic dejun perfect
Etapele de gătit
pas 1. Dezghețăm aluatul foietaj, îl întindem pe masa de lucru și îl tăiem în mai multe pătrățele.
pas 2. Pe fiecare pătrățel se pune câte o linguriță de cremă de brânză și o linguriță de vișine (presărați cu zahăr dacă nu sunt îndulcite și puțin griș pentru a absoarbe sucul care il lasă vișinele). Lipim colțurile la mijloc.
pas 3. Le punem în tava tapetată cu hârtie de copt, le ungem cu gălbenuș de ou amestecat cu 2 linguri de lapte. La dorință decorăm cu fulgi de migdale.
pas 4. Le introducem în cuptorul încins și le lăsăm la copt pâna se rumenesc frumos. Serviți când s-au racit bine. Pe cât de rapide pe atât de delicioase sunt. Le puteți da ce formă vă place mai mult și fructe care le aveți.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Clătite
![Clătite](/pictures/content/2016_01/2240_small.jpg)
Clătite ,,Zi și noapte", așa le numim noi. Ușor de preparat și gustoase!
mai mult...Clătite americane - Pancakes
![Clătite americane - Pancakes](/pictures/content/2016_01/2232_small.jpg)
Pancakes sunt clătitele tradiționale americane, au consistență pufoasă și o suprafață aurie uniformă. Se servesc la micul dejun al...
mai mult...Brioşe cu morcov şi nuci
![Brioşe cu morcov şi nuci](/pictures/content/2015_12/2042_small.jpg)
Cît n-ar părea de straniu, dar sunt nişte brioşe foarte delicioase şi sănătoase pe care le savurează cu plăcere de la mic la...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.