Ingrediente
Descriere
Uşor de făcut, uşor de mâncat!
Etapele de gătit
pas 1. Se spală roşiile, se taie partea superioară, care se păstrează (vor fi un fel de capace), se scoate mieyul cu o lingură. Busuiocul se toacă mărunt. Se amestecă cu ricotta şi miezul de roşii.
pas 2. Se dă usturoiul prin răzătoare. Se adaugă, împreună cu muştarul la compoziţia de brânză. Se sărează (un pic mai mult,căci roşiile o să absoarbă sarea). Se umplu roşiile cu pasta de brânză şi busuioc, se acoperă cu capacele şi se servesc!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Ciuperci marinate

O gustare minunata pentru orice ocazie,care poate fi consumata curent sau pastrata la borcan pina la doua-trei luni la frigider. S...
mai mult...Platou de legume

Platou de legume pentru masa de sărbătoare
mai mult...Platou "Brăduţ"

Nu e o reţetă, e o modalitate de a aranja caşcavalul într-o formă mai neobişnuită, care sigur va impresiona oaspeţii.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.