Ingrediente
Descriere
Uşor de făcut, uşor de mâncat!
Etapele de gătit
pas 1. Se spală roşiile, se taie partea superioară, care se păstrează (vor fi un fel de capace), se scoate mieyul cu o lingură. Busuiocul se toacă mărunt. Se amestecă cu ricotta şi miezul de roşii.
pas 2. Se dă usturoiul prin răzătoare. Se adaugă, împreună cu muştarul la compoziţia de brânză. Se sărează (un pic mai mult,căci roşiile o să absoarbă sarea). Se umplu roşiile cu pasta de brânză şi busuioc, se acoperă cu capacele şi se servesc!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Brioşe de post cu mere
![Brioşe de post cu mere](/pictures/content/2015_12/1600_small.jpg)
În casa noastră, brioşele rămîn a fi cele mai apreciate pentru ceaiul de dimineaţă, dar şi pentru o gustare în t...
mai mult...Ardei în Sos de Roşii
![Ardei în Sos de Roşii](/pictures/content/2015_10/168_small.jpg)
O reteta traditionala tarii noastre si fratilor de peste Prut. Simpla si delicioasa. Eu o mai numesc "Mancare de vara" !
mai mult...Brânză condimentată
![Brânză condimentată](/pictures/content/2015_11/667_small.jpg)
Adesea cumpăram brânză condimentată, acum am decis să o prepar în condiții casnice, gustoasă și aromată. Se potrive...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.