Ingrediente
Roșii 4 buc.
Brinza ricotta 120 g
Frunze Busuioc proaspat 6 buc.
Сatel de usturoi 1/2 buc.
Mustar de Dijon 1 lingurițe
Sare după gust
Descriere
Uşor de făcut, uşor de mâncat!
Etapele de gătit
pas 1. Se spală roşiile, se taie partea superioară, care se păstrează (vor fi un fel de capace), se scoate mieyul cu o lingură. Busuiocul se toacă mărunt. Se amestecă cu ricotta şi miezul de roşii.
pas 2. Se dă usturoiul prin răzătoare. Se adaugă, împreună cu muştarul la compoziţia de brânză. Se sărează (un pic mai mult,căci roşiile o să absoarbă sarea). Se umplu roşiile cu pasta de brânză şi busuioc, se acoperă cu capacele şi se servesc!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Ruladă de vită cu ciuperci

Uşor de făcut, dar merită aprecierea mesenilor!
mai mult...Bruschete cu Branza dulce

Va prezint niste Bruschete cu Branza dulce foarte delicioase!
mai mult...Aperitive festive

Aceste aperitive atractive, vor capta atentia invitatilor atit pentru aspect cit si pentru gustul delicios!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.