Ingrediente
Descriere
Aceste aperitive atractive, vor capta atentia invitatilor atit pentru aspect cit si pentru gustul delicios!
Etapele de gătit
pas 1. Feliem bagheta si coacem putin feliile in cuptor.
pas 2. Cascavalul se taie cuburi. Salamul uscat, eu am ales Chorizo, se taie nu foarte subtire. Se trec printr-un jet de apa frunzele de rucola si rosiIle.
pas 3. Stropim feliile de paine cu crema balsamica si aranjam dupa dorinta. Cu ajutorul unei scobitoare vom prinde in centrul ingredientelor.
pas 4. Va doresc creativitate si un rezultat delicios!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Batat (cartof dulce) cu pui
Am inceput sa fiu mai atenta la ceea ce mananc, si am exclus multe produse. Am descoperit recent o alternativa cartofilor - batat,...
mai mult...Bruschette picante
Bruschette apetisante cu usturoi
mai mult...Brioșe cu crenvurști
Folosesc aceasta rețetă în special atunci când copiii ma tot bat la cap că vor crenvurști. Adaug câte o bucățică...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.