Ingrediente
Rață mută leşească 1 buc.
Maioneza 200 g
Sare 50 g
Piper negru pisat 30 g
Condimente pentru carne 100 g
Vin 1 l
Descriere
Rețetă simplă şi delicioasă.
Etapele de gătit
pas 1. Eviscerăm rața şi o spălăm bine.
pas 2. Piperăm, sărăm, condimentăm rața şi o ungem cu maioneză.
pas 3. Îmbrăcăm rața pe o sticlă sau borcan umplut pe jamătate cu vin alb sau roşu.
pas 4. Punem rața pe o tavă cu puțină apă. Se coace 1,5 h-2 h la 150 grade şi se fac câteva incizii, apoi pentru rumenire 1 h la 200-220 grade.
pas 5. Scoatem rața şi o plasăm pe platou. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Costițe de porc picante

Unul din cele mai rapide și sățioase feluri de mâncare, care poate fi preparat cât pentru o cină, atât și pentru...
mai mult...Răcitura de cocoș

Răcitură făcută cu multă dragoste împreună cu sora mea !
mai mult...Inele cu nuci

Nişte prăjiturele numai bune pentru sărbătorile ce vin.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.