Rață la cuptor

Rață la cuptor

Ingrediente

Rață mută leşească 1 buc.
Maioneza 200 g
Sare 50 g
Piper negru pisat 30 g
Condimente pentru carne 100 g
Vin 1 l

Descriere

Rețetă simplă şi delicioasă.

Etapele de gătit

pas 1. Eviscerăm rața şi o spălăm bine.

step1

pas 2. Piperăm, sărăm, condimentăm rața şi o ungem cu maioneză.

pas 3. Îmbrăcăm rața pe o sticlă sau borcan umplut pe jamătate cu vin alb sau roşu.

step3

pas 4. Punem rața pe o tavă cu puțină apă. Se coace 1,5 h-2 h la 150 grade şi se fac câteva incizii, apoi pentru rumenire 1 h la 200-220 grade.

pas 5. Scoatem rața şi o plasăm pe platou. Poftă bună!

step5
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Turtă dulce cu ghimbir
Turtă dulce cu ghimbir

În timp ce pregătesc acești biscuiți, casa se umple de o aromă plăcută, de iarnă. Din cantitatea indicată de ingrediente ...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology