Ingrediente
Rață mută leşească 1 buc.
Maioneza 200 g
Sare 50 g
Piper negru pisat 30 g
Condimente pentru carne 100 g
Vin 1 l
Descriere
Rețetă simplă şi delicioasă.
Etapele de gătit
pas 1. Eviscerăm rața şi o spălăm bine.
pas 2. Piperăm, sărăm, condimentăm rața şi o ungem cu maioneză.
pas 3. Îmbrăcăm rața pe o sticlă sau borcan umplut pe jamătate cu vin alb sau roşu.
pas 4. Punem rața pe o tavă cu puțină apă. Se coace 1,5 h-2 h la 150 grade şi se fac câteva incizii, apoi pentru rumenire 1 h la 200-220 grade.
pas 5. Scoatem rața şi o plasăm pe platou. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Piept de pui cu migdale (pollo con mandorle)

Am mâncat prima dată piept de pui cu migdale în Italia,într-un restaurant chinezesc. Am rămas atat de impresiona...
mai mult...Chec de carne

Este nemaipomenit de gustos, aromat și e sănătos. Oaspeții mei au rămas profund încântați.
mai mult...Brioşe "Crizanteme"

Nişte brioşe de efect, în special pentru a fi oferite cuiva în dar... Brioșele le-am pregătit după această rețetă
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.