Ingrediente
Descriere
Este nemaipomenit de gustos, aromat și e sănătos. Oaspeții mei au rămas profund încântați.
Etapele de gătit
pas 1. Într-o tigaie încăpătoare se topește untul și se călește ceapa taiată mărunt, ţelina tăiată rondele, ardeii taiaţi cubuleţe, morcovul ras și usturoiul. Se lasă aproximativ 5 minute, după care se acoperă cu capac și se mai lasă 5 minute.
pas 2. Într-un vas se pun carnea, ouăle bătute, legumele călite și ciupercile proaspete tăiate mărunt. Se amestecă bine, se pune mărar și se condimentează cu sare și piper.
pas 3. Amestecul se pune într-o tavă (de cozonac) unsa puţin si tapetată cu pesmet și se dă la cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 1h-1h20min la 200°C.
pas 4. Se lasă să se răcească în tavă și apoi se taie.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Piept de pui în fulgi de porumb
Un aperitiv crocant şi super delicios!
mai mult...Piept de pui cu susan
O reteta un pic mai deosebita de piept de pui...
mai mult...Costițe de porc picante
Unul din cele mai rapide și sățioase feluri de mâncare, care poate fi preparat cât pentru o cină, atât și pentru...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.