Ingrediente
Descriere
Este nemaipomenit de gustos, aromat și e sănătos. Oaspeții mei au rămas profund încântați.
Etapele de gătit
pas 1. Într-o tigaie încăpătoare se topește untul și se călește ceapa taiată mărunt, ţelina tăiată rondele, ardeii taiaţi cubuleţe, morcovul ras și usturoiul. Se lasă aproximativ 5 minute, după care se acoperă cu capac și se mai lasă 5 minute.
pas 2. Într-un vas se pun carnea, ouăle bătute, legumele călite și ciupercile proaspete tăiate mărunt. Se amestecă bine, se pune mărar și se condimentează cu sare și piper.
pas 3. Amestecul se pune într-o tavă (de cozonac) unsa puţin si tapetată cu pesmet și se dă la cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 1h-1h20min la 200°C.
pas 4. Se lasă să se răcească în tavă și apoi se taie.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Iepuras in sos de miere cu mere

O mancare din carne dietetica, cu o nota putin dulcie, care va fi pe placul copiilor, dar si a celor mai inraiti gurmanzi!
mai mult...Basturma - muşchi de vită în crustă de cimbr...

Basturma e un fel de carne crud uscată, populară în ţările fostului Imperiu Otoman.
mai mult...Răcitura de cocoș

Răcitură făcută cu multă dragoste împreună cu sora mea !
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.