Ingrediente
Descriere
Pentru o cină, mai deosebită.
Etapele de gătit
pas 1. Pregătiți clatite după rețeta preferată.
pas 2. Ceapa se curăță, se taie mărunt și se călește în puțin ulei.
pas 3. Se adaugă carnea tocată și se amestecă bine până își schimbă culoarea.
pas 4. Se adaugă vinul și se lasă la foc mic până scade lichidul. Se pune sare, piper după gust. Se lasă să se răcească.
pas 5. Se pune câte 1-2 linguri de umplutură pe clătite și se rulează.
pas 6. Se așează clătitele într-un vas termorezistent, se rade deasupra unt și se dau la cuptorul fierbinte pentru vreo 10 minute. Se servesc calde cu smântână. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Ouă benedict cu somon și sos homemade
![Ouă benedict cu somon și sos homemade](/pictures/content/2015_10/379_small.jpg)
O idee pentru un mic dejun rapid, sățios și foarte sănătos.
mai mult...Madeleine de omletă cu brânză
![Madeleine de omletă cu brânză](/pictures/content/2015_11/1204_small.jpg)
O rețetă pentru un dejun mai special, dar bună și pentru cei mai mici.
mai mult...Blinii cu mere
![Blinii cu mere](/pictures/content/2015_12/2126_small.jpg)
Se pregătesc rapid. Se primesc pufoase, aromate și foarte delicioase.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.