Ingrediente
Descriere
O combinaţie minunată dintre pui, bacon şi struguri, foarte simplă de făcut . Este delicios și uimitor cât de fraged rămâne pieptul de pui.
Etapele de gătit
pas 1. Pregătim ingredientele necesare
pas 2. Pieptul de pasăre se spală bine, se usucă cu șervețele de bucătărie și se porționează în fîșii lungi. După gust se condimentează cu sare și piper. Se infășoară fiecare bucată într-o felie de bacon și se prinde cu câte o scobitoare.
pas 3. Apoi îl puneti într-o tigaie unsă cu puțin unt (optional), la foc mic. Când s-au rumenit uşor, se scot și se aranjează pe o tavă și se dau la cuptor pentru încă 10 minute. Însă nu înainte de a fi unse cu ajutorul unei perii cu amestecul de miere și suc de portocală.
pas 4. Puteţi servi alături de o salată sau piure de cartofi .
pas 5. E delicios și aromat, merită să încercați! Să aveți poftă!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Piept de Pui in Sos alb cu Broccoli
![Piept de Pui in Sos alb cu Broccoli](/pictures/content/2015_10/158_small.jpg)
Un sos fin si foarte delicios!
mai mult...Prepelita la Cuptor
![Prepelita la Cuptor](/pictures/content/2015_10/126_small.jpg)
Va indemn sa pregatiti aceasta reteta simpla de prepelita la cuptor, o carne cat se poate de fina si savuroasa!
mai mult...Coltunasi lenesi cu carne sau pelmeni lenesi
![Coltunasi lenesi cu carne sau pelmeni lenesi](/pictures/content/2015_10/101_small.jpg)
Pelmeni pentru lenesi
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.