Brioşe cu pere

Brioşe cu pere

Autor :

Ingrediente

Ouă 3 buc.
Zahăr 150 g
Unt topit 40 g
Smîntînă 200 g
Făină de grâu 300 g
Praf de copt 10 g
Pere 1 buc.
Coajă de citrice 1 lingurițe

Descriere

Aromate şi pufoase...se topesc în gură...

Etapele de gătit

pas 1. Se mixează ouăle, zahărul și coaja de citrice pînă îşi dublează volumul.

step1

pas 2. Se adaugă untul şi smîntîna, se omogenizează.

step2

pas 3. Făina se amestecă cu praful de copt, apoi se adaugă în compoziţie. Trebuie să obţineţi o compoziție mai deasă ca smîntîna.

step3

pas 4. În formele de brioşe (folosiţi forme speciale de brioşe sau ungeţi cu unt cele de silicon) se pune cîte o lingură de aluat, adaugaţi cîteva bucăţele de pară (tăiată cubuleţ) şi încă o lingură de aluat. Se coc în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 25-30 minute pînă se rumenesc. Cînd se răcoresc se pot presăra cu zahăr pudră.

step4
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Turtă cu dovleac
Turtă cu dovleac

Aluat: 50 gr. de unt, 50 gr. de zahar, 2 pliculețe de zahar vanilat, 1 ou, 1 linguriță de praf de copt, 150-200 gr. de fă...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology