Ingrediente
Descriere
Aromate şi pufoase...se topesc în gură...
Etapele de gătit
pas 1. Se mixează ouăle, zahărul și coaja de citrice pînă îşi dublează volumul.
pas 2. Se adaugă untul şi smîntîna, se omogenizează.
pas 3. Făina se amestecă cu praful de copt, apoi se adaugă în compoziţie. Trebuie să obţineţi o compoziție mai deasă ca smîntîna.
pas 4. În formele de brioşe (folosiţi forme speciale de brioşe sau ungeţi cu unt cele de silicon) se pune cîte o lingură de aluat, adaugaţi cîteva bucăţele de pară (tăiată cubuleţ) şi încă o lingură de aluat. Se coc în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 25-30 minute pînă se rumenesc. Cînd se răcoresc se pot presăra cu zahăr pudră.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Bezele "Kiev"
![Bezele "Kiev"](/pictures/content/2015_12/1640_small.jpg)
O alternativă a tortului "Kiev"...
mai mult...Ruladă cu gem
![Ruladă cu gem](/pictures/content/2015_11/557_small.jpg)
Delicoasă
mai mult...Fursecuri cu nuci
![Fursecuri cu nuci](/pictures/content/2015_11/1462_small.jpg)
O reţetă pe care am vazut-o la Laura Laurenţiu. Fursecurile s-au dovedit atît de bune şi crocante încît le fac l...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.