Ingrediente
Descriere
O gustare minunată într-o manieră inedită. De data aceasta sărate,nu dulci.
Etapele de gătit
pas 1. Se bat bine ouăle cu un praf de sare.
pas 2. Se adaugă uleiul, smîntîna şi se omogenizează. Apoi făina împreună cu praful de copt şi se amestecă bine.
pas 3. Telemeaua se taie cubuleţe ( sau se mărunţeşte cu furculiţa).
pas 4. Se amestecă în aluat şi telemeaua.
pas 5. Se pun în tavă formele pentru brioşe şi se umplu 3/4 cu aluat. Se coc în cuptorul preîncălzit la 190 grade pînă se rumenesc(cam 35-40 minute).
pas 6. Se lasă să se răcorească un pic şi pot fi servite. Sînt delicioase atît calde,cît şi reci, cu ceai sau cafea.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Paine cu seminte

Mirosul de paine calda din casa imi aduce mereu aminte de copilarie ,de casa parintilor si cea a bunicilor ...ador acele amintiri...
mai mult...Turte cu telemea

Când eram copii, deseori ne delecta mama și bunica cu aceste turte cu telemea, făcute pe tigaie. Am decis să mă "reînt...
mai mult...Pateuri "Bombociki"

Pateuri Bombociki
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.