Ingrediente
Descriere
O gustare minunată într-o manieră inedită. De data aceasta sărate,nu dulci.
Etapele de gătit
pas 1. Se bat bine ouăle cu un praf de sare.
pas 2. Se adaugă uleiul, smîntîna şi se omogenizează. Apoi făina împreună cu praful de copt şi se amestecă bine.
pas 3. Telemeaua se taie cubuleţe ( sau se mărunţeşte cu furculiţa).
pas 4. Se amestecă în aluat şi telemeaua.
pas 5. Se pun în tavă formele pentru brioşe şi se umplu 3/4 cu aluat. Se coc în cuptorul preîncălzit la 190 grade pînă se rumenesc(cam 35-40 minute).
pas 6. Se lasă să se răcorească un pic şi pot fi servite. Sînt delicioase atît calde,cît şi reci, cu ceai sau cafea.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Triunghiuri cu brânză
Știu că nu o sa descoper America cu această rețetă,dar pentru incepători ar putea fi o idee...
mai mult...Budincă cu carne de pui și brocoli
O mâncare simplă și sățioasă, iar combinația de pui, ardei roșii și broccoli e foarte gustoasă. Pentru partea cremoasă o ...
mai mult...Pâine cu seminţe
O reţetă ce vă permite să schimbaţi gustul pâinii în dependenţă de tipul de seminţe folosit: de in, dovleac sau floare...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.