Ingrediente
Descriere
Ador ceapa în salate și la carne, însă gustul de după nu e dintre cele mai plăcute, nu mai vorbim despre aromă) Așa că am găsit o alternativă delicioasă
Etapele de gătit
pas 1. Ceapa roșie are un gust mai moale, însă cea albă unul mai intens, motiv din care recomand să faceți mix.
pas 2. Ceapa se curăță și se taie în semi-inele.
pas 3.
pas 4. Într-un borcan curat se pun cuișoare englezești și un ardei iute.
pas 5. Aranjăm ceapa în borcan.
pas 6. În apă se adaugă sare, zahar, oțet, se fierbe și se toarnă peste ceapă.
pas 7. Se poate servi chiar peste câteva ore, dar preferabil să lăsați la marinat pentru câteva zile.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată de vinete și ardei copți
Această rețetă este una simplă, gustoasă, dar cel mai important sănătoasă!
mai mult...Pâine prăjită cu ton
Pâinea crocantă cu un gust picant va comleta cu succes o masă de sărbătoare sau un mic dejun.
mai mult...Aperitive festive
Aceste aperitive atractive, vor capta atentia invitatilor atit pentru aspect cit si pentru gustul delicios!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.