Ingrediente
Ceapa rosie 2 buc.
Ceapă 1 buc.
Sare 1 lingurițe
Oțet 1.5 linguri
Zahăr 1.5 lingurițe
Apă 300 ml
Ardei iute 1 buc.
Перец душистый горошком 5 buc.
Descriere
Ador ceapa în salate și la carne, însă gustul de după nu e dintre cele mai plăcute, nu mai vorbim despre aromă) Așa că am găsit o alternativă delicioasă
Etapele de gătit
pas 1. Ceapa roșie are un gust mai moale, însă cea albă unul mai intens, motiv din care recomand să faceți mix.
pas 2. Ceapa se curăță și se taie în semi-inele.
pas 3.
pas 4. Într-un borcan curat se pun cuișoare englezești și un ardei iute.
pas 5. Aranjăm ceapa în borcan.
pas 6. În apă se adaugă sare, zahar, oțet, se fierbe și se toarnă peste ceapă.
pas 7. Se poate servi chiar peste câteva ore, dar preferabil să lăsați la marinat pentru câteva zile.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Ruladă de vită cu ciuperci

Uşor de făcut, dar merită aprecierea mesenilor!
mai mult...Aperitiv toscan

Uşor de făcut, uşor de mâncat!
mai mult...Aperitiv "Rafaello"

O reţetă originală pentru iubitorii de mâncări picante.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.