Ingrediente
Brinza topita 200 g
Oua fierte 2 buc.
Bețișoare de crabi 2 buc.
Maioneza după gust
Praf de sare după gust
Сatel de usturoi 2 buc.
Descriere
O reţetă originală pentru iubitorii de mâncări picante.
Etapele de gătit
pas 1. Brânza topită (sau orice tip de caşcaval mai moale vă place) se dă prin răzătoare.
pas 2. Ouăle se fierb şi se dau prin răzătoare. Usturoiul se pisează. Se amestecă cu caşcavalul. Se adaugă maioneza.
pas 3. Se omogenizează bine. Cu mâinile înmuiate în apă se fac biluţe cât o nucă de mari.
pas 4. Bastonaşele de crab se dau prin răzătoare sau minitocător.
pas 5. Fiecare biluţă se trece prin bastonaşele de crab mărunţite. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Ruladă din lavaș
O rețeta foarte ușoară și rapidă.
mai mult...Ruladă cu salată și ton
O gustare rapidă și sățioasă pentru orice anotimp.
mai mult...Salată cu ton
O salată frumoasă și ușor de preparat. Se va privi minunat pe masa de sărbătoare.
mai mult...








Nu există comentarii încă. Fii tu primul.