Ingrediente
Brinza topita 200 g
Oua fierte 2 buc.
Bețișoare de crabi 2 buc.
Maioneza după gust
Praf de sare după gust
Сatel de usturoi 2 buc.
Descriere
O reţetă originală pentru iubitorii de mâncări picante.
Etapele de gătit
pas 1. Brânza topită (sau orice tip de caşcaval mai moale vă place) se dă prin răzătoare.
pas 2. Ouăle se fierb şi se dau prin răzătoare. Usturoiul se pisează. Se amestecă cu caşcavalul. Se adaugă maioneza.
pas 3. Se omogenizează bine. Cu mâinile înmuiate în apă se fac biluţe cât o nucă de mari.
pas 4. Bastonaşele de crab se dau prin răzătoare sau minitocător.
pas 5. Fiecare biluţă se trece prin bastonaşele de crab mărunţite. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată rusească "Shuba"
![Salată rusească "Shuba"](/pictures/content/2016_01/2192_small.jpg)
O salată ce nu lipseşte de pe mesele de sărbătoare nu doar în Rusia, dar şi la noi.
mai mult...Salată picantă de morcov
![Salată picantă de morcov](/pictures/content/2015_12/1606_small.jpg)
Nelipsită la sărbători...
mai mult...Salată în straturi cu fasole, șuncă, roșii ș...
![Salată în straturi cu fasole, șuncă, roșii ș...](/pictures/content/2015_12/1786_small.jpg)
Salată delicioasă și ușoară, perfectă pentru masa de Anul Nou.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.