Ingrediente
Oua fierte 4 buc.
Ceapă 0.5 buc.
Pateu 100 g
Maioneza după gust
Sare și piper după gust
Descriere
Varianta preferată de familia noastră.
Etapele de gătit
pas 1. Se fierb ouăle.
pas 2. Se curăţă cu atenţie ca să rămână albuşul neted. Se taie în jumătăţi, se scoate gălbenuşul.
pas 3. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei până devine aurie. Se amestecă cu pateul care vă place (eu folosesc Pate de Praga), cu maioneza şi cu gălbenuşurile zdrobite. Se potriveşte de sare, piper. Se omogenizează. Se umplu jumătăţile de ou.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tartine cu cascaval topit si ou
![Tartine cu cascaval topit si ou](/pictures/content/2015_10/166_small.jpg)
Pentru un dejun sanatos si o dimineata plina de buna dispozitie, va recomand aceste tartine delicioase!
mai mult...Gustare bulgărească Shopska
![Gustare bulgărească Shopska](/pictures/content/2015_10/117_small.jpg)
Sau salată Shopska în oală. O gustare foarte apetisantă și picantă, deși e aperitiv, te saturi din el.
mai mult...Salată de vinete și ardei copți
![Salată de vinete și ardei copți](/pictures/content/2015_11/1516_small.jpg)
Această rețetă este una simplă, gustoasă, dar cel mai important sănătoasă!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.