Ingrediente
Descriere
Chiftele aromate şi suculente, cu un sos dulce-acrişor, cu note picante.
Etapele de gătit
pas 1. Pentru a pregăti chiftelele, se amestecă carnea tocată de peşte cu oul. Jumătate de ceapă şi 2 căţei de usturoi se pisează şi se adaugă în amestecul de carne. Se adaugă 1/2 linguriţă de sare, piper şi alte condimente după gust. Opţional se poate adăuga 50 g parmezan ras. Se modelează chiftelele, cam cât nucile de mari. Se călesc un pic în ulei.
pas 2. Cam aşa arată.
pas 3. .
pas 4. Se pun chiftelele în sos şi se lasă 30 minute la foc mic. Se servesc cu pireu de cartofi. Sunt bune atât calde, cât şi reci. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tilapia la cuptor

Tilapia este un peste de apa dulce, cu un gust rafinat si fraged. Simplu de gatit si destul de nutritiv. Nu necesita nimic special...
mai mult...Supă de pește

Am încercat în Grecia și mi-a placut Doar că acolo erau mai mult de trei tipuri de pește
mai mult...Hering sărat cu mirodenii

E mult mai bun pregătit acasă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.