Ingrediente
Somon 500 g
Sare himalaya 1 linguri
Descriere
O modalitate de a pregăti somonul sărat în condiţii casnice.
Etapele de gătit
pas 1. Fileul de somon se spală, se tapetează cu şerveţele de hârtie pentru a înlătura apa şi se presară cu sarea cu condimente. Opţional, se pot adăuga câteva crenguţe de rozmarin sau mărar. Se lasă pentru 24 de ore, după care poate fi consumată.
pas 2. Aşa arată sarea propriu-zisă pe care am folosit-o eu.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chiftele de peşte în sos de roşii
![Chiftele de peşte în sos de roşii](/pictures/content/2015_12/2433_small.jpg)
Chiftele aromate şi suculente, cu un sos dulce-acrişor, cu note picante.
mai mult...Sushi cu somon
![Sushi cu somon](/pictures/content/2016_01/2196_small.jpg)
Uşor de făcut şi accesibil tuturor!
mai mult...Midii în sos de tomate
![Midii în sos de tomate](/pictures/content/2015_10/333_small.jpg)
Ador fructele de mare pentru că se prepară rapid și au un gust extraordinar!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.