Ingrediente
Descriere
O combinație dintre covrigi și pârjoale
Etapele de gătit
pas 1. Orezul se fierbe într-o cantitate mai mare de apă! Apoi apa se aruncă și se lasă orezul să se răcească.
pas 2. Laptele se pune la încălzit, circa 50 grade celsius. Se adaugă covrigii și se lasă să se înmoaie.
pas 3. Pieptul de pui și ceapa se dă prin blender. Cașcavalul se taie cuburi mici.
pas 4. Toate ingredientele se amestecă: tocătura, cașcavalul, orezul, 2 ouă. Se condimentează cu sare și piper după gust.
pas 5. 2 ouă se bat bine și se condimentează cu sare.
pas 6. Covrigii sunt umpluți cu amestecul obținut și apoi muiați în compoziția de ouă și se pun în tigaie încinsă cu ulei la prăjit.
pas 7. Se pot servi cu smântână sau așa simplu. Copilul sigur va rămăne încântat de Covrigelul cu surpriză! :) Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Piept de Pui in Sos alb cu Broccoli

Un sos fin si foarte delicios!
mai mult...Pate vegetal

Pentru perioada postului şi nu numai vă propun o reţetă de pate vegetal de casă.
mai mult...Piept de pui fraged în crustă

Este o rețetă foarte ușor de preparat și delicioasă. Pieptul de pui se primește foarte crocant la exterior și fraged pe interior. ...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.