Ingrediente
Descriere
O combinație dintre covrigi și pârjoale
Etapele de gătit
pas 1. Orezul se fierbe într-o cantitate mai mare de apă! Apoi apa se aruncă și se lasă orezul să se răcească.
pas 2. Laptele se pune la încălzit, circa 50 grade celsius. Se adaugă covrigii și se lasă să se înmoaie.
pas 3. Pieptul de pui și ceapa se dă prin blender. Cașcavalul se taie cuburi mici.
pas 4. Toate ingredientele se amestecă: tocătura, cașcavalul, orezul, 2 ouă. Se condimentează cu sare și piper după gust.
pas 5. 2 ouă se bat bine și se condimentează cu sare.
pas 6. Covrigii sunt umpluți cu amestecul obținut și apoi muiați în compoziția de ouă și se pun în tigaie încinsă cu ulei la prăjit.
pas 7. Se pot servi cu smântână sau așa simplu. Copilul sigur va rămăne încântat de Covrigelul cu surpriză! :) Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Piept de pui fraged în crustă
Este o rețetă foarte ușor de preparat și delicioasă. Pieptul de pui se primește foarte crocant la exterior și fraged pe interior. ...
mai mult...Tartine dulci cu struguri si miere
Un aperitiv deosebit de delicios, potrivit și pentru un mic dejun perfect!
mai mult...Mere coapte cu brânză
Soțul meu era încântat de aceste mere, deși de la început se uita la ele destul de sceptic, mai exact se uita s...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.