Ingrediente
Descriere
O reţetă pe care am vazut-o la Laura Laurenţiu. Fursecurile s-au dovedit atît de bune şi crocante încît le fac la orice sărbătoare.
Etapele de gătit
pas 1. Pentru început mărunţim nucile.
pas 2. Amestecăm bine untul moale, zahărul, gălbenuşul oului şi vanilia pînă la omogenizare. Se adaugă făina amestecată cu sarea şi praful de copt. Obţinem un aluat moale din care facem biluţe cît o nucă. Daca aluatul se lipeste de miini, mai adaugati un pic de faina.
pas 3. Batem puţin albuşul, apoi trecem biluţele prin el.
pas 4. După care prin nuci.
pas 5. Facem o adîncitură în mijlocul biluţei şi punem în mijloc o vişină.
pas 6. Se coc în tava tapetată cu hîrtie de copt, în cuptorul preîncălzit la 180 grade pînă se rumenesc (cca 15 minute).
pas 7. Şi bunătatea de fursecuri e gata...
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Lava Cake sau Vulcan de ciocolata

Acest fondant de ciocolata este cel mai delicios si ciocolatos desert savurat vreodata .E nemaipomenit alaturi de inghetata si fru...
mai mult...Conuri de Revelion

Un deliciu pentru oaspeţii dragi în noaptea dintre ani...
mai mult...Fursecuri Trandafiri cu brînză

Dacă pîna acum biscuiții mei favoriți erau cei cu smîntînă, acum sunt "trandafiri cu brînză"
mai mult...
Preferate!