Ingrediente
Descriere
Deși nu sunt adeptă a mezelurilor în alimentația copiilor, uneori, mai "pacatuiesc" și eu, oferindu-le careva gustări.
Aceasta e minunată pentru petrecerea copiiilor.
Etapele de gătit
pas 1. Faceți din aluat niște bulgărași mai alungiți. P.S.Puteți folosi orice aluat cu drojdii vă place.
pas 2. Cu ajutorul unui cuțit le "tăiați urechile" ca în poză.
pas 3. Taiați măslinele și le faceți ochii și boticul. Îi ungeți cu gălbenuș de ou. Se coc la 200 grade până se rumenesc.
pas 4. Se taie "la gură" și se aranjează o frunză de salată cu un crenvuști. Copiii ramân încântați.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Platou "Brăduţ"
Nu e o reţetă, e o modalitate de a aranja caşcavalul într-o formă mai neobişnuită, care sigur va impresiona oaspeţii.
mai mult...Aperitiv toscan
Uşor de făcut, uşor de mâncat!
mai mult...Omuleţi de ciocolată
Nişte prăjituri delicioase pe care le puteţi pregăti împreună cu cei mici atît pentru colindători, cît şi pentru...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.