Mic dejun de weekend

Mic dejun de weekend

Autor :

Ingrediente

Chifle 2 buc.
Ouă 2 buc.
Ulei vegetal 1 lingurițe
Cascaval tare după gust
Sare după gust
Piper negru pisat după gust

Descriere

E de weekend pentru că în zilele de lucru totul se face în grabă și nu avem timp pentru a pregăti micului dejun. În schimb în zilele de odihnă îi putem bucura pe cei dragi cu un dejun gustos și frumos.

Etapele de gătit

pas 1. Tăiem partea superioară a chiflei, însă puțin de tot, astfel încât chifla să își păstreze dimensiunea.

step1

pas 2. .

step2

pas 3. Extragem atent miezul, astfel încât să păstrăm intacți pereții și fundul chiflei.

step3

pas 4. Stropim puțin cu ulei și presărăm cu cașcaval. Putem de asemenea să adăugăm bucățele de șuncă, cremvuști, roșii (pe mine nu m-au lăsat dimensiunile chiflei)) Adăugăm un ou crud deasupra și lăsăm la cuptorul încălzit până la 200 de grade până e gata albușul, gălbenușul trebuie să rămână moale.

step4

pas 5. ”Pălăriile” chiflelor tăiete le prăjim în toaster și le tăiem felii ca să le înmuiem în gălbenuș) Poftă bună!

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology