Ingrediente
Descriere
E de weekend pentru că în zilele de lucru totul se face în grabă și nu avem timp pentru a pregăti micului dejun. În schimb în zilele de odihnă îi putem bucura pe cei dragi cu un dejun gustos și frumos.
Etapele de gătit
pas 1. Tăiem partea superioară a chiflei, însă puțin de tot, astfel încât chifla să își păstreze dimensiunea.
pas 2. .
pas 3. Extragem atent miezul, astfel încât să păstrăm intacți pereții și fundul chiflei.
pas 4. Stropim puțin cu ulei și presărăm cu cașcaval. Putem de asemenea să adăugăm bucățele de șuncă, cremvuști, roșii (pe mine nu m-au lăsat dimensiunile chiflei)) Adăugăm un ou crud deasupra și lăsăm la cuptorul încălzit până la 200 de grade până e gata albușul, gălbenușul trebuie să rămână moale.
pas 5. ”Pălăriile” chiflelor tăiete le prăjim în toaster și le tăiem felii ca să le înmuiem în gălbenuș) Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Covrigei cu surpriză
O combinație dintre covrigi și pârjoale
mai mult...Budincă ”Ca la grădiniță”
Bucatele din copilărie au o magie aparte. Cândva budinca de brânză mi se părea cel mai delicios desert din lume. Iar a...
mai mult...Tartine cu cascaval topit si ou
Pentru un dejun sanatos si o dimineata plina de buna dispozitie, va recomand aceste tartine delicioase!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.