Ingrediente
Descriere
Ador fructele de mare pentru că se prepară rapid și au un gust extraordinar!
Etapele de gătit
pas 1. Eu folosesc așa midii.
pas 2. Pentru început decongelăm midiile și le lăsăm în apă pentru jumătate de oră.
pas 3. Înlăturăm de pe cruste ce-i în plus și spălăm bine. Midiile strivite eu le curăț ca să nu nimerească bucățele de scoici. Pe o tigaie turnăm ulei de olive, încălzim și prăjim usturoiul jumătate de minut, apoi îl aruncăm, adăugăm busuioc uscat și imediat după asta tomatele.
pas 4. Folosim 2 borcane de tomate de acest gen.
pas 5. Presărăm, turnăm jumătate de pahar de apă și fierbem cam 5 minute.
pas 6. Tăiem olivele și le adăugăm în sos.
pas 7. Veți simți o aromă minunată)
pas 8. Adăugăm un ardei iute.
pas 9. Adăugăm jumătate de pahar de vin.
pas 10. Aranjăm midiile în sos.
pas 11. Fierbem cam 7 minute. Înainte să luăm de pe foc, presărăm cu busuioc proaspăt tăiat.
pas 12. Cu aceste bucate se potrivește perfect Focaccia de casă cu rozmarin. Serviți cu plăcere!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Pastrav si chefal in multifierbator
![Pastrav si chefal in multifierbator](/pictures/content/2015_10/255_small.jpg)
Din pacate nu am reusit sa fac o poza cind era mincarea gata, dar credeti-ma ca afost si gustos si frumos.
mai mult...Hering sărat cu mirodenii
![Hering sărat cu mirodenii](/pictures/content/2015_10/174_small.jpg)
E mult mai bun pregătit acasă.
mai mult...Crap umplut
![Crap umplut](/pictures/content/2016_01/2262_small.jpg)
E o reţetă destul de uşoară, chiar dacă sperie la prima vedere. Recomand crapul cu greutatea optimă de 2,5 kg.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.