Ingrediente
Descriere
Ador fructele de mare pentru că se prepară rapid și au un gust extraordinar!
Etapele de gătit
pas 1. Eu folosesc așa midii.
pas 2. Pentru început decongelăm midiile și le lăsăm în apă pentru jumătate de oră.
pas 3. Înlăturăm de pe cruste ce-i în plus și spălăm bine. Midiile strivite eu le curăț ca să nu nimerească bucățele de scoici. Pe o tigaie turnăm ulei de olive, încălzim și prăjim usturoiul jumătate de minut, apoi îl aruncăm, adăugăm busuioc uscat și imediat după asta tomatele.
pas 4. Folosim 2 borcane de tomate de acest gen.
pas 5. Presărăm, turnăm jumătate de pahar de apă și fierbem cam 5 minute.
pas 6. Tăiem olivele și le adăugăm în sos.
pas 7. Veți simți o aromă minunată)
pas 8. Adăugăm un ardei iute.
pas 9. Adăugăm jumătate de pahar de vin.
pas 10. Aranjăm midiile în sos.
pas 11. Fierbem cam 7 minute. Înainte să luăm de pe foc, presărăm cu busuioc proaspăt tăiat.
pas 12. Cu aceste bucate se potrivește perfect Focaccia de casă cu rozmarin. Serviți cu plăcere!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chiftele de peşte în sos de roşii
Chiftele aromate şi suculente, cu un sos dulce-acrişor, cu note picante.
mai mult...Supă de pește
Am încercat în Grecia și mi-a placut Doar că acolo erau mai mult de trei tipuri de pește
mai mult...Tilapia la cuptor
Tilapia este un peste de apa dulce, cu un gust rafinat si fraged. Simplu de gatit si destul de nutritiv. Nu necesita nimic special...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.