Ingrediente
Descriere
Un desert natural, suculent, fraged, care se topește în gură!
Etapele de gătit
pas 1. Se pornește cuptorul. Se taie merele.
pas 2. Se călesc pe tigaia fierbinte, se adaugă apă si esențele - 6 minute la foc mediu.
pas 3. Se amestecă merele cu cele 3 linguri de zmeură în suc propriu, scurse.
pas 4. Se toarnă amestecul peste fâșia înjumătățită de lavaș, se întinde pe toată suprafața și se rulează. Se unge tava de copt cu unt. Se așează în tavă și se dă la cuptor 15 minute.
pas 5. Am folosit lavaș pe bază de făină de hrișcă, făină de in și grâu. Îl găsiți în Nr.1. Puteți folosi dulceată, dar adăugați doar 2 linguri, iar dacă alegeți fructe proasptete, atunci lăsați acea cantitate de 4 linguri și le căliți împreună cu merele, adaugând 2 lingurițe de miere. Puteți înlocui esența de vanilie cu un plic de zahăr vanilat. Va merge la fel de bine cu dulceață de gutui, piersici.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tort de sărbătoare
Un tort care nu-l va lăsa indiferent pe nimeni, atît prin gust, cît şi prin aspect...Chiar dacă îţi ia un pic de...
mai mult...Cremă din lapte condensat
Vă propun o reţetă de cremă rapidă şi super delicioasă. Cu condiţia ca să savuraţi un astfel de tort în prima jumătate a zil...
mai mult...Trandafiraşi cu brânză
Aceşti biscuiţi sunt gustul copilăriei mele.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.