Ingrediente
Descriere
Un desert natural, suculent, fraged, care se topește în gură!
Etapele de gătit
pas 1. Se pornește cuptorul. Se taie merele.
pas 2. Se călesc pe tigaia fierbinte, se adaugă apă si esențele - 6 minute la foc mediu.
pas 3. Se amestecă merele cu cele 3 linguri de zmeură în suc propriu, scurse.
pas 4. Se toarnă amestecul peste fâșia înjumătățită de lavaș, se întinde pe toată suprafața și se rulează. Se unge tava de copt cu unt. Se așează în tavă și se dă la cuptor 15 minute.
pas 5. Am folosit lavaș pe bază de făină de hrișcă, făină de in și grâu. Îl găsiți în Nr.1. Puteți folosi dulceată, dar adăugați doar 2 linguri, iar dacă alegeți fructe proasptete, atunci lăsați acea cantitate de 4 linguri și le căliți împreună cu merele, adaugând 2 lingurițe de miere. Puteți înlocui esența de vanilie cu un plic de zahăr vanilat. Va merge la fel de bine cu dulceață de gutui, piersici.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tartă cu vișine

Un desert simplu de făcut și foarte gustos. Perfect pentru zilele răcoroase.
mai mult...Lava Cake sau Vulcan de ciocolata

Acest fondant de ciocolata este cel mai delicios si ciocolatos desert savurat vreodata .E nemaipomenit alaturi de inghetata si fru...
mai mult...Gogoşi cu gem (de post)

Am făcut această minunăţie împreună cu Teodor care a rămas încîntat de "procesul pregătirii", dar şi de gustul ...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.