Ingrediente
Descriere
Un desert delicios numai bun pentru o cupa de sampanie
Etapele de gătit
pas 1. Facem blatul de pandispan. Se bat galbenusurile cu 10 linguri de zahar, albusurile se bat spuma, incorporam albusurile cu galbenusurile cu miscari lente de sus in jos, adaugam faina cite o lingura pina le punem pe toate. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 C timp de 30 min.
pas 2. Blatul racit se farimiteaza in blender sau in masina de tocat, se toarna laptele condensat se amesteca bine. Trebuie sa obtinem consistenta de nisip ud, lipicios.
pas 3. Facem bilute de aproximativ 30 g. Le punem la rece pentru 30 min.
pas 4. Scoatem bilutele si cu betisor facem gauri, inmuiam betisorul in ciocolata topita si introducem in fiecare biluta dupa care pentru 10-15 min iarasi la rece.
pas 5. Dupa, fiecare biluta cu betisor o trecem prin ciocolata topita si presuram cu drajeuri pentru decor! Pofta buna!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chec pe chefir
![Chec pe chefir](/pictures/content/2015_10/367_small.jpg)
Azi pregatim un chec cu gust fin si foarte gustos.
mai mult...Turtă dulce cu ghimbir
![Turtă dulce cu ghimbir](/pictures/content/2015_12/1668_small.jpg)
În timp ce pregătesc acești biscuiți, casa se umple de o aromă plăcută, de iarnă. Din cantitatea indicată de ingrediente ...
mai mult...Brioşe cu morcov şi nuci
![Brioşe cu morcov şi nuci](/pictures/content/2015_12/2042_small.jpg)
Cît n-ar părea de straniu, dar sunt nişte brioşe foarte delicioase şi sănătoase pe care le savurează cu plăcere de la mic la...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.