Ingrediente
Felie de pâine 6-8 buc.
Conservă de ton 80 g
Oua fierte 1 buc.
Ceapă verde după gust
Maioneza după gust
Ulei de măsline după gust
Descriere
Pâinea crocantă cu un gust picant va comleta cu succes o masă de sărbătoare sau un mic dejun.
Etapele de gătit
pas 1. Feliile de pâine le ungem cu ulei de olive și le prăjim pe o tigaie uscată câteva minute din ambele părți.
pas 2. 80 de gr de ton amestecăm cu un ou fiert tăiat mărut.
pas 3. Adăugăm ceapă verde (sau leurdă) mărunțită și maioneză. Amestecăm. După preferințe adăugăm sare și piper.
pas 4. Ungem pâinea prăjită. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Basturma - muşchi de vită în crustă de cimbr...

Basturma e un fel de carne crud uscată, populară în ţările fostului Imperiu Otoman.
mai mult...Salată picantă de morcov

Nelipsită la sărbători...
mai mult...Clătite cu carne

Pentru o cină, mai deosebită.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.