Ingrediente
Descriere
Înainte nu-mi plăcea pieptul de pui întreg la cuptor, pentru că nu era niciodată sărat înăuntru, însă cu rețeta aceasta totul e gustos.
Etapele de gătit
pas 1. Încălzim laptele și dizolvăm în el 1,5 linguri de sare. Pieptul de pui se spală și se lasă în laptele răcit, se acoperă cu peliculă alimentară și se lasă la frigider peste noapte.
pas 2. În acest timp pieptul de pui se va săra. Cu trei ore înainte de preparare scoatem pieptul de pui, îl uscăm. Sarea, piperul, paprika, uleiul și usturoiul se amestecă și se unge carnea (apoi se lasă pentru 3 ore).
pas 3. Cuptorul îl preîncălzim la 200 de grade, aranjăm carnea în forma de copt și lăsăm la cuptor pentru 25 de minute. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Rață confit

Rață confit
mai mult...Pirjoale "Fiesta"

Pîrjoale delicioase şi uşor de pregătit...
mai mult...Lasagna cu vinete

Lasagna este specialitatea mea. Îmi place să o gătesc și să o mănânc ;) O fac destul de des, în special toamna ...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.