Ingrediente
Descriere
Pîrjoale delicioase şi uşor de pregătit...
Etapele de gătit
pas 1. Pieptul de pui se taie mărunt.
pas 2. Caşcavalul se trece prin răzătoarea cea mică.
pas 3. Se adaugă caşcavalul la carne,ouăle.
pas 4. Se adaugă făina,bicarbonatul. Se pune sare şi piper după gust.
pas 5. Se amestecă.
pas 6. Se înfierbîntă uleiul în tigaie. Se pune cîte o lingură din compoziţie dîndu-le formă. Se lasă pînă se rumenesc,apoi se întorc pe cealaltă parte.
pas 7. Se scot pe un prosop de hîrtie şi se lasă să se răcească.Se servesc atît calde,cît şi rece,ca o gustare,cu salată sau orice garnitură.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Prepeliţe Tabaca
![Prepeliţe Tabaca](/pictures/content/2015_10/178_small.jpg)
"Tabaca" (denumirea originală Tapaca) vine de la cuvântul "tap", ceea ce în limba georgiană înseamnă "tigaie".
mai mult...Polpette
![Polpette](/pictures/content/2015_10/309_small.jpg)
Este o mincare ce va ajuta sa transformati propria sufragerie in restaurant...
mai mult...Batat (cartof dulce) cu pui
![Batat (cartof dulce) cu pui](/pictures/content/2016_03/2422_small.jpg)
Am inceput sa fiu mai atenta la ceea ce mananc, si am exclus multe produse. Am descoperit recent o alternativa cartofilor - batat,...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.