Ingrediente
Descriere
Pîrjoale delicioase şi uşor de pregătit...
Etapele de gătit
pas 1. Pieptul de pui se taie mărunt.
pas 2. Caşcavalul se trece prin răzătoarea cea mică.
pas 3. Se adaugă caşcavalul la carne,ouăle.
pas 4. Se adaugă făina,bicarbonatul. Se pune sare şi piper după gust.
pas 5. Se amestecă.
pas 6. Se înfierbîntă uleiul în tigaie. Se pune cîte o lingură din compoziţie dîndu-le formă. Se lasă pînă se rumenesc,apoi se întorc pe cealaltă parte.
pas 7. Se scot pe un prosop de hîrtie şi se lasă să se răcească.Se servesc atît calde,cît şi rece,ca o gustare,cu salată sau orice garnitură.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Pui la cuptor

Nemaipomenit de gustos si aromat a fost acest pui. Ingredientele cele mai simple și accesibile tuturor.
mai mult...Chec de carne

Este nemaipomenit de gustos, aromat și e sănătos. Oaspeții mei au rămas profund încântați.
mai mult...Friptură în ulcea

O friptură aromată direct din cuptor, iar împreună cu murăturile face o combinație nemaipomenită.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.