Ingrediente
Descriere
O reteta traditionala ungureasca, care se prepara cu carne de vitel.
Etapele de gătit
pas 1. Curatim ceapa si usturoiul. Toacam marunt ardeiul iute, ceapa si usturoiul.
pas 2. Intr-o tigaie incinsa, punem uleiul, cand acesta s-a infierbantat adaugam ceapa, usturoiul si ardeiul iute.
pas 3. Cand ceapa s-a calit suficient si a devenit trasnparenta, adauga boiaua si morcovul taiat rondele, amestecam bine inca 1 minut.
pas 4. Adaugam carnea si mai prajeste pe foc timp de 5 minute, pana carnea isi schimba culoarea pe ambele parti.
pas 5. Adaugam 2 cani de apa fierbinte si jumatatea de cana de bulion sau vin alb, condimenteaza cu sare si piper. Si lasa sa fiarba la foc mic, sub capac, cel putin 30-40 minute.
pas 6. Intre timp, curatim cartofii de coaja, ii spalam bine si taiem felii.
pas 7. Cand au trecut cele 30-40 de minute, adaugam cartofii si apa fierbinte cat sa acopere cartofii, condimentam cu sare ( dupa gust ).
pas 8. Fierbem mancarea fara capac la foc mic pana cand cartofii sunt atat de fierti incat se sfarama. Stingem focul si adaugam patrunjelul.
pas 9. Pofta mare sa aveti!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tarator - supă rece bulgărească
Perfectă pentru zăpuşeala verii...
mai mult...Costițe de porc picante
Unul din cele mai rapide și sățioase feluri de mâncare, care poate fi preparat cât pentru o cină, atât și pentru...
mai mult...Batat (cartof dulce) cu pui
Am inceput sa fiu mai atenta la ceea ce mananc, si am exclus multe produse. Am descoperit recent o alternativa cartofilor - batat,...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.