Ingrediente
Descriere
Este o rețetă foarte ușor de preparat și delicioasă. Pieptul de pui se primește foarte crocant la exterior și fraged pe interior. Se servește neaparat cu sos (eu le-am servit tradițional cu maioneză și ketchup).
Etapele de gătit
pas 1. Pieptul de pui se feliază și se condimentează cu sare și piper. Se pune într-un castron mai adânc și se toarnă lapte, atât cât să acopere pieptul de pui. Se lasă 30 min.
pas 2. Între timp se ia un pachet de nachos și se bate bine până se marunțește (eu le-am pisat cu sucitorul). Nachos sunt chipsuri din porumb. Nu este neapărat sa folosiți la fel, oricare substituent de chipsuri din porumb va fi ok.
pas 3. După 30 min se ia câte o fâșie de piept de pui, se înmoaie în nachos, după care în ou bătut și din nou în nachos. Se pune pe hârtie de copt. Se repetă cu toate bucățile de carne. Nu se pune ulei.
pas 4. Se dă în rolă pentru 20-30 min la 200 grade. Se primesc foarte fragede. Le-am servit cu cartofi prăjiți și maioneză. Poftă bună.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Pârjoale din carne și legume
Pârjoale perfecte în special pentru cei care nu prea consumă legume în stare crudă.
mai mult...Basturma - muşchi de vită în crustă de cimbr...
Basturma e un fel de carne crud uscată, populară în ţările fostului Imperiu Otoman.
mai mult...Pirjoale "Fiesta"
Pîrjoale delicioase şi uşor de pregătit...
mai mult...
Super. Atunci o sa incerc! Se gasesc usor Nachos?
Adăugat: 26.11.2015 18:55Se primesc ca "chicken nuggets"?
Adăugat: 25.11.2015 19:02