Ingrediente
Piept de pui 1 buc.
Ouă 5 buc.
Făină de grâu 1 pahar
Fulgi de porumb 300 g
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Descriere
Un aperitiv crocant şi super delicios!
Etapele de gătit
pas 1. Se spală pieptul de pui şi se taie fîşii. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se trece prin făină.
pas 2. Se bat ouăle. Se trec fîşiile de carne prin ou, apoi prin fulgii de porumb zdrobiţi un pic.
pas 3. Se pun în tigaia cu ulei încins, întorcîndu-le pe toate părţile pînă se rumenesc frumos. Se scot pe un şerveţel să se scurgă de excesul de ulei. Se servesc calzi sau reci, la dorinţă.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tort din clătite "Cuşma lui Guguţă"...
![Tort din clătite "Cuşma lui Guguţă"...](/pictures/content/2016_01/2234_small.jpg)
O armonie perfectă de gusturi: smântână şi vişine. Clătitele le-am pregătit după această reţetă
mai mult...Rață umplută.
![Rață umplută.](/pictures/content/2015_10/95_small.jpg)
Poate fi servita la o masa de sarbatoare sau la o cina in familie.
mai mult...Piept de pui cu migdale (pollo con mandorle)
![Piept de pui cu migdale (pollo con mandorle)](/pictures/content/2015_11/639_small.jpg)
Am mâncat prima dată piept de pui cu migdale în Italia,într-un restaurant chinezesc. Am rămas atat de impresiona...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.