Ingrediente
Piept de pui 1 buc.
Ouă 5 buc.
Făină de grâu 1 pahar
Fulgi de porumb 300 g
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Descriere
Un aperitiv crocant şi super delicios!
Etapele de gătit
pas 1. Se spală pieptul de pui şi se taie fîşii. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se trece prin făină.
pas 2. Se bat ouăle. Se trec fîşiile de carne prin ou, apoi prin fulgii de porumb zdrobiţi un pic.
pas 3. Se pun în tigaia cu ulei încins, întorcîndu-le pe toate părţile pînă se rumenesc frumos. Se scot pe un şerveţel să se scurgă de excesul de ulei. Se servesc calzi sau reci, la dorinţă.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chiftele din carne de pui cu mozzarella

Am servit cu conopidă pane și sos din smântână cu castraveți. Delicios!
mai mult...Ruladă de vită cu ciuperci

Uşor de făcut, dar merită aprecierea mesenilor!
mai mult...Iepuras in sos de miere cu mere

O mancare din carne dietetica, cu o nota putin dulcie, care va fi pe placul copiilor, dar si a celor mai inraiti gurmanzi!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.