Pârjoale din carne și legume

Pârjoale din carne și legume

Autor :

Ingrediente

Carne tocată assorti 1 kg
Dovlecei 1/2 buc.
Cartofi 2 buc.
Morcov 1 buc.
Ardei dulce 1 buc.
Ouă 2 buc.
Sare și piper după gust
Bicarbonat de sodiu 1/3 lingurițe
Felie de pâine 3-4 buc.
Ceapă 1 buc.
Сatel de usturoi 3 buc.

Descriere

Pârjoale perfecte în special pentru cei care nu prea consumă legume în stare crudă.

Etapele de gătit

pas 1. Tocați carnea împreună cu ceapa și usturoiul. Tipul cărnii poate varia la dorința dvs.

step1

pas 2. Dați prin minitocător (sau răzătoare mică) cartofii, dovlecelul și morcovul. Tăiați cubulețe mici ardeiul. Adăugați totul la carne. La fel și ouăle, pâinea înmuiată în apă preventiv, bicarbonatul, sare, piper. Amestecați bine.

step2

pas 3. Modelați pârjoalele și puneți-le în tava cu hârtie de copt. Se dau la cuptorul preîncălzit la 190 grade pentru vreo 30 minute, pâna se rumenesc frumos.

step3

pas 4. Așa arată când sunt gata.

step4

pas 5. Sunt gustoase atât calde, cât și reci, cu orice garnitură vă place.

step5

pas 6. Minunate pentru a pune un sandwich creativ copiilor la școală.

step6

pas 7. Sau așa.

step7
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Friptură de porc
Friptură de porc

Cu siguranță nu e necesar să fac o mare descriere la acest platou, toți iubesc și uneori duc dorul acestui fel de mâncare. ...

mai mult...
Pastramă de pui
Pastramă de pui

Înainte nu-mi plăcea pieptul de pui întreg la cuptor, pentru că nu era niciodată sărat înăuntru, însă cu r...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology