Ingrediente
Descriere
Etapele de gătit
pas 1. Pregătesc brânza, amestec 200 ml de smântână sau chefir cu un ou si adaug brânza, amestec, pun sare după gust. Trebuie să se primească de o consistenta mai moale pt a fi mai ușor de întins
pas 2. Desfac lavasul si il întind pe masă, ung foaia de lavas cu ulei sau unt, așa puțin să fie întins. Îmi place mult lavasul de la firma aceasta, e mai subțire și e mai calitativ, după ce am uns lavasul, ung cu brânza pregătită
pas 3. După ce am întins brânza încep să stâng foia de lavas, în așa fel incat să se primească un fel de colăcel, strâng colacelul si il pun în tavă pregătită si unsa cu ulei sau unt
pas 4. Exact așa fac si cu a 2 bucată de lavas, le pun în tavă și încep să gătesc ceia ce acoperă plăcinta
pas 5. Pun restul smantanei sau chefirului într un vas si stric ouăle rămase, 3 la număr, amestec bine, toată această compoziție o torn peste plăcintă
pas 6. În cuptorul preîncălzit, pun tava la 200 de grade pt 25-30 minute
pas 7. Iată ce s-a primit, tăiați când se răcește! Pofta mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chec pufos cu vișine (de post)

Iata că au venit frigurile și din bucătăriile noastre mai des miroase a copturi. Acest chec pe lângă faptul că e super gusto...
mai mult...Tartă de vară

Aromat şi plin de vitamine, se pregăteşte repede şi vă salvează când vă vin oaspeţii pe neprins de veste.
mai mult...Tartă cu zmeură

O nouă interpretare a tartei cu aluat răzuit deasupra.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.