Ingrediente
Cascaval 300 după gust
Struguri 500 după gust
Ardei gras galben 1 buc.
Descriere
Nu e o reţetă, e o modalitate de a aranja caşcavalul într-o formă mai neobişnuită, care sigur va impresiona oaspeţii.
Etapele de gătit
pas 1. Luaţi oricare trei feluri de caşcaval ce vă plac mai mult şi tăiaţi cubuleţe.
pas 2. Spălaţi strugurii şi uscaţii (ar fi bine să fie de cîteva feluri).
pas 3. Aranjaţi în rînduri (ca în poză), alternînd strugurii şi caşcavalul.
pas 4. În vîrful "braduţului" puneţi o steluţă, tăiată dintr-un ardei. Sărbători frumoase!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Ceapă marinată

Ador ceapa în salate și la carne, însă gustul de după nu e dintre cele mai plăcute, nu mai vorbim despre aromă) Așa că...
mai mult...Ruladă din lavaș

O rețeta foarte ușoară și rapidă.
mai mult...Unt de icre

O gustare simplă și foarte gustoasă, care poate fi cu ușurință preparată acasă
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.