Ingrediente
Cascaval 300 după gust
Struguri 500 după gust
Ardei gras galben 1 buc.
Descriere
Nu e o reţetă, e o modalitate de a aranja caşcavalul într-o formă mai neobişnuită, care sigur va impresiona oaspeţii.
Etapele de gătit
pas 1. Luaţi oricare trei feluri de caşcaval ce vă plac mai mult şi tăiaţi cubuleţe.
pas 2. Spălaţi strugurii şi uscaţii (ar fi bine să fie de cîteva feluri).
pas 3. Aranjaţi în rînduri (ca în poză), alternînd strugurii şi caşcavalul.
pas 4. În vîrful "braduţului" puneţi o steluţă, tăiată dintr-un ardei. Sărbători frumoase!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Pate vegetal

Pentru perioada postului şi nu numai vă propun o reţetă de pate vegetal de casă.
mai mult...Basturma - muşchi de vită în crustă de cimbr...

Basturma e un fel de carne crud uscată, populară în ţările fostului Imperiu Otoman.
mai mult...Aperitiv "Rafaello"

O reţetă originală pentru iubitorii de mâncări picante.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.